HOŞGELDİNİZ

10 Kasım 2017 Cuma

Yeni Sezonda Şık Olmanız İçin 5 Trend Seçim...

Soğuk kış günlerinin kapımızı çalmaya başladığı bu günlerde sonbahar kış sezonu trendlerinin ne olacağı da yavaş yavaş belirginleşmeye başladı. Modanın yönünü belirleyen isimlerin aylar öncesinden başladığı çalışmalar sonucunda diyebiliriz ki, bu sene cesur kadının duruşu her parçaya yansıyacak!
Daha önceleri kışın rengi olarak kabul edilen koyu gri, siyah ve kapalı renkleri bu sezon rafa kaldırın. 2017 sonbahar kış döneminde kırmızı, bordo ve mavi renklerinin ön plana çıktığı ve zıt renk içeren kombinlerin yanı sıra metalik renkler de zirvede! Desenlerde ise puantiye, çizgili ve ekose tasarımlar moda olacak gibi görünüyor.
Yeni sezona girişlerde her şeyin ateş pahası olduğunu biliyoruz ama gerçekten şık olmak için bizim süper bir fikrimiz var! Öyle abartılı bütçeler ayırmadan şık görünmeye ne dersiniz? Doğru parçaları doğru yerden satın alıp, doğru renklerle kombinlediğinizde farkı göreceksiniz. İşte sizin için hazırladığımız cool parçalardan oluşan muhteşem kombinimiz;

1. Çizgili Metalik Kazak
kazak

Cesur, kendine güvenen ve aynı zamanda abartısız bir görünüm isteyen kadınların kombinlerini süsleyecek olan metalik tarzda çizgili bisiklet yaka kazak modelini kombininizin ana parçası olarak seçebilirsiniz. 


2. Deri Mat Görünümlü Pantolon




Abartısız bir tarzda seçtiğiniz kazak modelinin vurgusunu dengelemek için deri bir pantolon iyi bir tamamlayıcı olacaktır. Paçalara doğru daraldığı için bacak boyunuzu uzun gösterecek olan bu tarz bir seçim, sadeliğin aurasında şıklığınıza vurgu yapacak.


3.Pembe Bağcıklı Spor Ayakkabı

Kombininizi soft bir dokunuşla tamamlayacak olan metalik detaylı spor bir ayakkabı, hem zamansız bir kombin yapmanızı hem de mix bir görünüm elde etmenizi sağlar.Bu nedenle tereddütsüz olarak tercihinizi bu tarz bir ayakkabıdan yana kullanabilirsiniz. Bu sezounun kadın ayakkabı modelleri mutlaka incelenmesi gereken ürünlerden. 



 4.Kısa Şişme Mont




Kalın kumaştan yapılmış bordo renkli, şişme bir mont kombininizde tüm eksiklikleri tamamlayan bir kış stili yaratırken ihtiyacınız olan sıcaklığı sağlayan yegane bir parça haline de geliyor. Rengin bordo olması metalik ve siyah renklerden oluşturduğumuz kombini vurgulamak için iyi bir seçim olacaktır.

 5. Siyah Çanta 

Çantalar tek başına kullanılınca yeterince eğlenceli oluyor. Ama onları bir kombine dahil etmek her zaman o kadar da kolay olmuyor.
Burada püf nokta, son zamanlarda  trendin kombinlerde zıt bir parça kullanmak olduğunu hatırlamak. Biz mont seçiminde bunu yaptığımız için çanta olarak  siyah rengi tercih ediyoruz. Çünkü siyah bayan çanta modelleri her zaman ideal ve risksiz bir seçim oluyor.


 6.Ponponlu Bere 
Bonus olarak size başka bir hava katacak olan ponponlu gri bir bere tercih edebilirsiniz. Kombininize küçük ama etkili bir hava katacak olan bu parçayı sakın ola küçümsemeyin.Unutmayın ki bazen küçücük bir detay gün boyu iyi hissetmenizi sağlayabiliyor.



 



Hiç yorum yok :