HOŞGELDİNİZ

28 Mart 2017 Salı

NİSS ÜRÜNLERİ İLE ARTIK EVİM DAHA MİSS VE HİJYENİK....

Görüntünün olası içeriği: yazı

YEPYENİ BİR  TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SİTESİ İLE TANIŞTIM 
VE TABİKİ SİZLEREDE BAHSETMEDEN GEÇEMEZDİM
BİRBİRİNDEN GÜZEL VE MİSSSS KOKULU MUHTEŞEM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VAR



BENİM FAVORİM İSE KESİNLİKLE TEMİZLİK SİRKESİ
%100 Doğal temizlik, her yere, her işe. Sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilmiş güçlü ve zararsız bir doğal temizleyicidir. Bulunduğumuz coğrafyaya hitap eden bir üründür.
Sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilmiş güçlü ve zararsız bir doğal temizleyicidir. Bulunduğumuz coğrafyaya hitap eden bir üründür.
Ev zemin temizliklerinde ve tüm silme işlemlerinde,günlük ve genel temzilikte güvenle kullanabilirsiniz. Konsantre yada seyreltilerek kullanılabilir. Genel temizlikte yüzeye püskürtün ve bez yardımı ile silin. Kova ile temizlikte 5 lt suya 60-80 ml ürün koyun , zemini silin ve kurumaya bırakın. 
WC - Banyo temizliğinde, fayans, karotaş, armatür, duşkabin vb yüzeylerde su kirecinden dolayı oluşan lekeler üzerinde etkilidir. Yüzeye püskürtün sünger yardımı ile silin, temizlik etkisinin yanı sıra parlaklık sağlar. 
Koltuk ve halıların temizliğinde, halı, koltuk vb tekstilde oluşan kir, çay, kahve vb lekelerde etkilidir. Lekeye püskürtün, lekeyi yaymadan bir bez yardımı ile silin.
Mutfaklarda ; kesme tahtaları, tezgah vb mutfak yüzeylerinde temizlik ve hijyen sağlar. Yüzeye püskürtün, 2 dk bekletin ve durulayın.
Bulaşık makinesinde parlatıcı olarak, parlatıcı gözüne ürün koyun, ekstra parlatıcı kullanımı gerektirmez. Makinenizde ki kireç ve deterjan kalıntılarını temizler, bulaşıklarınızın temiz ve parlak olmasını sağlarken, makinenizin temizliğinide yaparak koku yapmasını engeller.
Çamaşır makinesinde yumuşatıcı olarak, yumuşatıcı gözüne 30-35 ml ürün koyun, ekstra yumuşatıcı kullanımı gerektirmez. Makinenizde ki kireç ve deterjan kalıntılarını temizler, çamaşırları doğal olarak yumuşatırken makinenizin bakımını da yapar.
Kötü kokunun bulunduğu ortamlarda ; ortama püskürtün, kötü kokuyu bastırır.


AYRICA BU MÜTHİŞ ÇAMAŞIR VE ODA PARFÜMÜNÜN DE KOKUSUNA İNANAMAZSINIZ MÜTHİŞ BİR KOKU VE FERAHLIK VERİYOR.

SİZDE ÜRÜNLERİ DAHA YAKINDAN TANIMAK İÇİN NİSS FACE VE NİSS İNTERNET SİTESİ  Nİ ZİYARET EDERBİLİRSİNİZ

AYRICA ÇOK YAKINDA BU SETTEN SİZLERDE KAZANABİLİR VE DENEME ŞANSINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ
NİLGÜNLÜ GÜNLER FACE VE NİLGÜNLÜ GÜNLER BLOG SAYFASINI TAKİPTE KALIN ;)

1 yorum :

Unknown dedi ki...

çok güzel ve kalieli bir ürün herkeze tavsiye ederim