HOŞGELDİNİZ

17 Haziran 2014 Salı

LENSCİ.COM İLE HAYATI HD GÖRÜN ......


İSTER RENKLİ İSTER NUMARALI...
LENCİ.COM GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ, ŞEFFAF NUMARALI LENSLER, SOLÜSYONLAR VE RENKLİ LENSLERLE 14 YILDIR ONLİNE SATIŞ KOLAYLIĞI İLE HİZMETİNİZDE...




Lensci.com 14 yıldır Gözüm Optik Mağazalarının internet satış sitesidir.
Günümüzde sahte lenslerin yaygınlaşması ve göz sağlığını tehtid etmesi sebebiyle internetten güvenilir olmayan lens satış sitelerinden alışveriş yapmak geri dönüşü olmayan hasarlara sebep olabilrmektedir.
Gözüm Optik olarak şu an 3 mağazamız ile İstanbul’da hizmet vermekteyiz ve 4. Mağazamızı bu ay içerisinde açmaya çalışmaktayız. 



Mağazamızın gücünü arkamıza alarak hem kaliteli ve garantili hem de uygun fiyatlı lens ve lens aksesuarlarını Lensci.com’da müşterilerimize sunmaktayız.
Müşterilerimizin göz sağlığını ve periyodik olarak doktor kontrolüne gitmelerini desteklemek için çoklu alım yapmadan en hesaplı fiyatları vermeye çalışıyoruz.
Bununla da kalmayıp her ürün alımında yanında Biotrue lens solusyonu hediye ediyoruz.



Purevision HD 2 PureVision2 HD kontakt lenslerin ince lens tasarımı oldukça doğal bir his sağlar ve gün boyunca her durumda kullanım rahatlığını destekler. Nemlendirici içeren ambalaj solüsyonu takma sırasında rahatlık sağlar.


Hastalar, göz doktorlarına kendilerine mümkün olan en iyi görüşü sağlamaları için güvenirler. PureVision 2 HD kontakt lensleri ile göz doktorları bunu başarabiliyorlar. PureVision 2 HD kontakt lensler, özellikle düşük ışıkta bile hastaların ihtiyaç duydukları net, canlı görüşü sağlar. Artık, PureVision 2 HD 'nin gelişmiş konfor ve nefes alan tasarımı sayesinde, olağanüstü görüş ve daha fazlasını isteyen hastaları tatmin edecek bir lens önerisi var. Biotrue çok amaçlı solüsyonun gözlerinizin biyolojisinden esinlenmiş ileri lens bakımını deneyin. Biotrue, gözün kendini doğal olarak nasıl temizlediği, nemlendirdiği ve sağlığını koruduğu üzerinde kapsamlı bir çalışmanın sonucunda geliştirilmiştir. Biotrue çok amaçlı solüsyon, üç biyo-esinlenmiş yeniliği bir araya getiren tek solüsyondur ve mükemmel dezenfeksiyon sağlar. • Sağlıklı gözyaşı pH'ı ile uyumludur. • Gözde doğal olarak bulunan bir kayganlaştırıcıyı kullanır. • Bazı yararlı gözyaşı proteinlerini aktif olarak tutar. Biotrue lenslerin 20 saat boyunca nemli kalmasını sağlar, bu nedenle Biotrue kullanan kişilerin %97’si solüsyondan memnundur. Biotrue, önde gelen çok amaçlı solüsyonlara göre 3:1 oranında tercih edilmektedir.

GÖZLÜKLER




SİZDE GÖZLERİNİZE DEĞER VERİYORSANIZ
HEM CEBENİZ HEMDE SAĞLIĞINIZ İÇİN LENSCİ.COM ' U TERCİH EDİN...

Lensci.com Logo

Hiç yorum yok :