HOŞGELDİNİZ

7 Şubat 2014 Cuma

DELİMANO ' DAN HARİKA BİR KAMPANYA DAHA ...

DELİMANO ŞİMDİDE EN SEVDİĞİNİZ ÜRÜN OLAN SERAMİK TENCERE SETLERİNDE
HARİKA BİR İNDİRİM VE KAMPANYA YAPTI 

Ceramica Prima  3'lü Starter Set

GERÇEK İTALYAN SERAMİĞİ TENCERE SETİ
259 TL YERİNE 
SADECE 149 TL...
ÜSTELİ,K HALİL ŞAHİN İMZALI KALBİMİN İNCİSİ GÜMÜŞ KOLYE HEDİYELİ....
FIRSATI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLAYIN 






1. Sınıf Seramik Tencere Seti. Bütün Mutfaklardaki Temel Pişirme Gereçleri İhtiyacı için

Delimano, 1. sınıf mutfak gereçleri seti Prima Mega’yı gururla sunar.Bu sette, mutfakta yaratacağınız şaheserler için aradığınız her şeyi eksiksiz bulacaksınız. Bu set, pürüzsüz ve gözeneksiz yüzeyi ile sizi farklılığına ikna edecek CERAMICA® seramik kaplamasıyla fark yaratmaktadır.
Kaliteli seramik kaplama, Delimano mutfak gereçleri serisinin tamamında bulunanbir özelliktir ve sağlıklı ve lezzetli yiyecekleri, zorlanmadan hazırlamayı hedefleyen, tencereye yiyeceklerin yapışmasından nefret eden ve yiyeceklerin sulu ve lezzetli aromasını korumasını arzulayan herkes için ideal bir seçim olacaktır.
Delimano Prima Temel Seti’nde, sevdiğiniz hemen her yemek tipini pişirmenizi sağlayacak 4 adet 1. sınıf tencere bulunur:
  • 1x 24 cm çapında pilav tenceresi ve kapağı
  • 1x 20 cm çapında kızartma tavası,
  • 1x 20 cm çapında kulplu derin tencere ve kapağı

Doğal, sulu aroması korunmuş ve daha az yağlı yemeklerle, sağlıklı beslenme biçimi

Isınan seramik, yiyecekle (et, balık, sebzeler) temas ettiğinde, yiyeceklerin dış kısmını kapattığı için, seramik kaplama özellikli mutfak gereçlerinde yemek yapmak, yiyeceklerin doğal ve saf lezzetini korumaya yardımcı olur. Dolayısıyla mineraller, vitaminler ve doğal sular, kaybedilmeden yiyeceğin içinde kalmaya devam eder. Ayrıca, seramik, alüminyum malzemeyle bir araya geldiğinde, ısıyı kusursuz bir şekilde koruduğu için, yemeklerin daha düşük sıcaklıklarda hazırlanması mümkündür
Delimano mutfak gereçleri, size sulu, az yağlı ve lezzetli yiyecekleri, doğal lezzetlerini koruyarak hazırlama imkanı vermektedir!

Delimano ile yemek pişirmek için çok az miktarda yağa ihtiyacınız var

Delimano mutfak gereçlerinin en temel özelliklerinden bir tanesi, pürüzsüz, yapışmaz yüzeyidir. Bunun anlamı, yiyceklerin pişerken, tencerenin dibine yapışmayacak olmasıdır.
Dolayısıyla pişirirken çok miktarda yağ kullanmanız gerekmez: sadece bir kaşık yağ koyun, tencerenin içine yayın ve artık pişirmeye hazırsınız!

Hiç yorum yok :