HOŞGELDİNİZ

26 Ocak 2013 Cumartesi

dore çoraptan sömestr süprizi



DORE ÇORAP



DORE ÇORAP’TAN ÇOCUKLARA SÖMESTR SÜRPRİZİ






Ona özel sıcacık ve yumuşacık
çoraplar Dore Çorap’ta

Yarıyıl tatili yaklaşıyor. Bir dönem boyunca okullu olan minikler için şimdi biraz da dinlenme ve eğlenme zamanı. Sömestr tatilinde çocuklara bir sürpriz de Dore Çorap’tan geliyor. Tatilde yeni cicileriyle gezip eğlenmek isteyen stil sahibi minikler için “Tatil Zamanı” isimli bir kampanya düzenleyen Dore Çorap, sıcacık ve yumuşacık çocuk çoraplarına uygun fiyatlara sahip olma imkânı sunuyor.

Sadece çocuklara özel olan ve 25 Ocak – 10 Şubat 2013 sömestr dönemini kapsayan “Tatil Zamanı” kampanyasında, www.dorecorap.com sitesinden “ TTLZMN13 ” promosyon kodu ile yapılacak 50 TL ve üzeri çocuk çorabı alışverişlerinde yüzde 10 indirim ile 25 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatları yer alıyor. Ürünlerinin yumuşaklığı, kalitesi ve dayanıklılığı ile tanınan Dore Çorap, çocuklar için renkli ve çeşitli desen alternatifleri sunuyor.

Şeker gibi rengârenk Dore Mikro 50 ve Dore Opak külotlu çoraplar hem miniklerin ruhlarına hitap ediyor hem de onları soğuktan koruyor. Sezonun modası olan file çoraplar da yine rengârenk alternatifleri ile büyükleri bile kıskandırıyor. Desenli çoraplardan hoşlanan çocukları ise kelebekten kalbe, yıldızdan çiçeğe, fiyonktan kar tanesine kadar pek çok farklı alternatif bekliyor. Dore bileği desenli çocuk taytı ise minik yıldızların dolaplarını süsleyecek.

Sömestr tatilinde kullanışlı, modaya uygun, ekonomik ve eğlenceli bir hediye arayanlar Dore Çorap’ın ürünlerine göz atabilirler. 0–12 aylıktan 12 yaşa kadar her çocuğun severek kullanacağı Dore Çoraplara www.dorecorap.com adresinden ulaşmak mümkün.  

Hiç yorum yok :