HOŞGELDİNİZ

1 Eylül 2012 Cumartesi

sermayesizticaret.com KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN ...



 Herhangi bir ticari işletme sahibi olmaya gerek olmadan evden bile sanal mağaza işletebilmenize olanak tanıyan bir sitemden bahsetmek istiyorum!

Bu sistem Ev hanımlarının bile sanal mağaza işleterek para kazanabilmesine imkan sağlıyor.

Hiçbir riske girmeden ve sermayeye ihtiyaç duymadan çok küçük bir yatırımla Sermayesiz Ticaret Katılımcısı olarak kendi sanal mağazanızı işletebiliyorsunuz.

Yapmanız gerekenler çok basit:

- www.sermayesizticaret.com dan sistemi inceleyerek ve karar verdiğinizde web sitesi üzerinden sisteme katılım sağlayabiliyorsunuz.
- Kendinize bir alan adı alıyorsunuz ( Yani sanal mağazanızın ismini siz belirliyorsunuz ) Tüm bu işlemelerin nasıl olduğunu bilmiyorsanız katılım sağladığınızda Sermayesiz Ticaret Müşteri temsilcileri size yardımcı oluyorlar.
- Alan adınızda hazır olduktan sonra sanal mağazanız ağzına kadar ürünlerle dolu bir şekilde hemen satış yapmaya hazır bir şekilde açılıyor ve size sanal mağazanızı yönetebilmeniz için yönetim paneli veriliyor.
- Sanal mağazanızdan yapılan tüm satışlar şirket tarafından takip ediliyor ve satış yapıldığında tüm işlemleri sizin yerinize şirket yapıyor. Ürünleri paketliyor, faturasını kesiyor ve sizin sanal mağazanızın adına sipariş paketini müşterinize teslim ediyorlar. Size bu satıştan elde edilen kazancın %60’ını veriyorlar.
- Satılan hiçbir ürün için para ödemiyorsunuz ve hiçbir masrafa katlanmıyorsunuz.

İçinde on binlerce ürünü olan;
Sanal posları ile kredi kartı ile satış yapabilen
Ve tüm operasyonları profesyonel ekip tarafından yönetilen
Riskleri Sıfır olan,
Kaybetmenin hiç olmadığı
Bir sanal mağazanız olsun isterseniz
Sermayesiz Ticaret katılımcısı olmanın tam zamanıdır. 



ARTIK SİZDE  OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
BUNUN İÇİN TEK YAPMANIZ GEREKEN 
SİTEMİZİ ZİYARET EDİN VE HEMEN KAZANMAYA BAŞLAYIN. 
ARTIK HER EVDE PC VAR VE OYUNLARLA VAKİT GEÇİRİRKEN AYNI ZAMANDA KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLARAK BÜTÇENİZE KATKI SAĞLAYABİLİRSİNİZ 
İŞTE SİZE FIRSAT




ŞİMDİDEN BOL KAZANÇLAR :))

Hiç yorum yok :