HOŞGELDİNİZ

17 Şubat 2012 Cuma

Bella Gloria Sevgililer Günü Kampanyasi


Sevgililer Günü Hediye Kutusunda neler var?

Sevgililer Günü Hediye Kutusuwww.bellagloria.com da 2012 Sevgililer günü için hazırladığımız kampanyada, sizler için çok şık ve anlamlı bir Hediye Kutusutasarladık. Hediye kutumuzun içinde, sipariş vermiş olduğunuz mücevhere ek olarak Bella Gloria'nın sevgilileri sevindirecek HEDİYE leri var.
Öncelikle kampanya şartlarımızı belirtelim:
Soru: Hediye kutusunu hangi ürünler için hediye ediyorsunuz?
Cevap: "Sevgililer Günü Özel" kategorimizdeki tüm altın kolye,pırlanta kolye ve pırlanta tektaş yüzükler için Hediye Kutusu hediye ediyoruz.
Soru: Sadece Sevgililer Günü Özel kategorisindeki ürünler mi? Diğer kategorilerde de kampanyalı ürünler var?
Cevap: Evet sadece "Sevgilier Günü Özel" kategorisindeki ürünler için hediye paketini hediye ediyoruz. Diğer kategorilerdeki kampanyalı ürünler yine Bella Gloria'nın çok şık kutuları ile gönderiliyor. fakat içlerinde hediye ürünler yok.
Bella Gloria Sevgililer Günü hediye Kutusu
Soru: Hediye kutusunun üzerinde birşeyler mi yazıyor?
Cevap: Evet Hediye Kutusunun üzerinde biraz şiir biraz da güzel söz diyebileceğimiz çok güzel birkaç cümle var... Hediye kutunuz sizin yerinize KONUŞUYOR! Sağ al tarafta:
"Kimsenin huzurunu bozmasına izin verme, Herşeyin önce iyi tarafına bak. Seni her an düşündüğümü unutma. Şimdi beyaz bir kelebek uçurdum sana, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?"
Kutu üzerindeki kırmızı kurdele şeklindeki bantta ise:
"Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy, Oradayım!"  yazıyor...
Soru: Hediye Kutusunda neler var?
Cevap: Hediye kutusunda neler var neler, öncelikle hediye kutunuz KOKULU, sevdiğiniz kutuyu açtığında mis gibi çiçek koklayacak. Kutu içerisine güzel kokması için kurumuş çiçek yaprakları serpiştirdik...
Ürün kese içerisindeHediye kutunuza öncelikle Bella Gloria mücevher kutunuzu; kırmızı ve kurdeleli şık bir keseye koyarak yerleştiriyoruz.



Şimdi hediyelerimize bir göz atalım...
Kahve Dünyasından Çikolataİlk hediyemiz, Sevgililer Günü kutlamanızın ardından sevdiğinizle beraber yiyeceğiniz çikolatanız. Kahve ve çikolatanın uzmanı Kahve Dünyası'nın Bella Gloria için özel olarak ürettiği çikolatanız büyük bir Kalp şeklinde ve 100 gr. İkinize de yeteceğinden emin olabilirsiniz!



Aşk Mumu
İkinci hediyemiz yine Sevgililer Günü yemek masanıza koyacağınız, yanarken hoş koku veren kırmızı Kalp şeklinde bir mum... Aşkınızın ışığını yansıtacak bu hoş mum sevdiğinizin çok hoşuna gidecek...




Sevgililer Günü Aşk AnahtarlığıÜçüncü ve en şık hediyemiz ise Bella Gloria'nın sizler için özel olarak hazırladığı bir SÜRPRİZ! Bella Gloria Aşk Anahtarlığı... İnanılmaz güzel ve sevimli bu anahtarlıklarımızı Çift olarak hediye ediyoruz. Biri SİZE diğeri ise SEVDİĞİNİZE... Sizi her an hatırlaması için çiftlerden birisi daima O'nda kalacak, ve unutulmaz bir hatıra olacak. Bu arada Anahtarlıklarımızda değişik değişik ÇİFT figürleri var, çok beğeneceğinizden eminiz.



Soru: Kampanya dahilindeki ürünlerden sipariş etsem ne zaman elime geçer?
Cevap: Boşuna Kampanyalı ürünler demiyoruz. Sizler için tüm ürünlerimizi önceden ürettik ve hazırladık. Yani Kampanya dahilindeki tüm ürünler stoklarımızda paketli olarak sizlerin siparişlerini bekliyor. Sipariş etiiğiniz mücevherler HEDİYE KUTUSUYLA aynı gün kargoya veriliyor. Tüm Türkiye şehir merkezlerine ERTESİ GÜN ulaşıyor.
Soru: Kampanya ne zamana kadar devam edecek?
Cevap: kampanyamız 29 Şubat 2012'ye kadar devam edecek.

Hiç yorum yok :