HOŞGELDİNİZ

12 Eylül 2011 Pazartesi

BİOPRO.COM.TR DEN KORUYUCU KAMPANYA ....:)


TEKNOLOJİDEN UZAK DURMAYIN ; ELEKTRO MANYETİK RADYASYONDAN UZAK DURUN...

Dr. Ender Saraç gündelik yaşantısında Biopro Kolye 'yi kullanıyor. Elektromanyetik Radyasyon'un zararlı etkilerinden bu kolye sayesinde nasıl korunduğunu Berna Laçin'e programında anlatırken...  Ender Saraç 'ın bu programda kullandığı kolye  UNİX KOLYE'yi incelemek için BİOPRO.COM.TR yi ziyaret edebilirsiniz.


Üretim yeri;

A.B.D.



Türkiye’de Elektromanyetik koruyucu olarak akredite belgesi alabilmiş tek üründür.



İçeriği;

Biopro ürünleri tamamen Nano teknoloji kullanılarak üretilmiş bir polimerdir, elektronik cihaz değildir.


Kullanım süresi;

Kullanım süresi minimum üç yıldır.



Kullanım alanları;

Günlük yaşantımızda kullandığımız tüm elektrikli cihazlarda;

Cep telefonu, laptop, kablosuz modemler, navigasyon cihazları, TV & bilgisayar ekranları,  mikrodalga fırınları, çamaşır, bulaşık makineleri, buzdolapları,  infrared ısıtıcılar, tasarruf ampulleri, bluetooth cihazları…  baz istasyonu, elektrik hatları…..



Kullanılan cihazlara etkisi:

Cihazların çalışma performansına herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Cihazların veri transferine herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Uyarılar;



Ürünlerin içindeki polimer bileşen zehirli değildir ve eğer yanlışlıkla yutulursa zararsızdır.


Isı ve nemden etkilenmemektedir.

Çalışma koşulları:



Biopro’nun aktif olması için herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç yoktur.




Koruyuculuk alanı ve oranı:


2,5 metre çapında küresel bir alanda elektromanyetik radyasyona karşı vücudunuzu korumaya yardımcı olur.


Elektromanyetik radyasyonun sonuçları;
Elektromanyetik radyasyon, görme kaybından kansere birçok hastalığın nedeni. Elektrikle çalışan her gereç, çevremizden geçen her elektrik hattı, büyük ya da küçük bir radyasyon kaynağı.
En çok dikkat edilmesi gereken cihazlar ise vücuda yakın ve uzun süre kullanılanlardır. Elektromanyetik radyasyonda zararın boyutu, kaynağın vücuda yakınlığı ve temas süresine bağlı olarak değişiyor.
Cep telefonlarını çevremizdeki televizyon, bilgisayar, aydınlatma gibi radyasyon kaynaklarından çok daha uzun süre vücudumuza yakın tutuyoruz ve bu nedenle zararlarını önemseme mecburiyetindeyiz.
Cep telefonlarının insan organizması üzerindeki etkilerini inceleyen birçok araştırma yapıldı. Şu ana kadar saptanan en belirgin etki, ürettiği manyetik radyasyonun temas ettiği alan ve çevresindeki hücrelerdeki sıcaklığı artırması. Yani bir tür mikrodalga fırın etkisi yapıyor. Kulağa dayanarak uzun süre konuşulduğunda, kulak ve beyin hücrelerinde meydana gelen ısınma kalıcı hasar yaratıyor. Sonuç: işitme kaybı, görme bozukluğu, hafıza problemleri.
Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler ise cep telefonu dalgalarının hücre dokusunu tahrip edebildiğini gösteriyor. Bunun için cep telefonuyla günde bir saat konuşmak yeterli. 7 Avrupa ülkesindeki 12 araştırma kurumunun, 2000’de başlayıp 4 yıl sürdürdüğü araştırma bu verileri doğruluyor.
Şu anda ısısal özelliğine bağlı etkilerin net olarak saptanabildiği ve önümüzdeki on yılda diğer etkilerden kaynaklanan diğer kalıcı zararların ortaya çıkacağı belirtilmektedir, yani şu anda cep telefonunda kuluçka dönemi yaşamaktayız.

Özellikle çocukların cep telefonu kullanımı kısıtlanması gerekmektedir. Çünkü elektromanyetik radyasyondan etkilenme oranları yetişkinlere oranla çok daha yüksek. Bunun başlıca nedenleri; Çocukların kafatasının daha ince olması, manyetik radyasyonun daha derine nüfuz edebilmesi ve vücut boyutlarının küçüklüğü nedeniyle, yetişkinlerdekinden çok daha etkili rezonans yaşanır. Yani vücutları anten gibi, baz istasyonlarından gelen sinyalleri üzerinde toplar. 5 ila 14 yaş arasındaki çocukların beyninde 2 dakikalık cep telefonu görüşmesi sonrasında ciddi ısınma sorunları yaşandığı tespit edilmiştir.




Ve hamilelerin cep telefonunu bir kenara bırakmasında kesinlikle büyük fayda vardır.,Hücrelerin dayanabildiği en yüksek seviye 2 milligausstur, 2 mg. üzerindeki miktara maruz kalınması hücrelerde bozulmaya yol açmaktadır.
Bazı kimseler EM alanlara diğerlerinden daha hassastır. Bu kimselerde bilgisayar monitörlerine ve diğer elektrikle çalışan aletlere karşı aşırı hassasiyet oluşabilir ve reaksiyonlar daha çabuk açığa çıkabilir.
Bu reaksiyonlar:
Boğazda kuruluk hissi, Gözde problemler (ağrı ve görme bozukluğu), Baş ağrısı, Alerji, Yüzde Kızarıklık, Uykusuzluk,  Kulakta yanma hissi ve kızarıklık, Seslere karşı hassasiyet, İşitme zorluğu, Stres, uykusuzluk, cilt problemleri, kilo alımı, halsizlik, unutkanlık, kas ağrısı gibi rahatsızlıklara sebep olabilmektedir.

Elektromanyetik Radyasyon Vücüdunuzu Olumsuz Etkiler

Biopro
 elektromanyetik radyasyona karşı ölçülebilirliği ve faydası kanıtlanmış dünyada tek polimer üründür.
Cep telefonu ile
konuşurken maruz
kaldığınız elektromanyetik radyasyon sizi bu şekilde etkiler.
Biopro ürünleri ile
bu etkiyi resimde de görüldüğü
gibi ortadan kaldırırsınız.

Ürünlerimiz


Biopro Cell 79.00 TL
Elektromanyetik radyasyonun zararlarına karşı vücudunuzu korumaya yardımcı olan Biopro Cell’i telefonunuza yapıştırarak kullanabilirsiniz.
Biopro Wave 159.00 TL
Biopro Wave; sizi elektromanyetik radyasyondan korumaya yardımcı olurken; aynı zamanda tasarımıyla şıklığınızı tamamlar; enerjik ve zinde olmanızı da sağlar.

Biopro Baby 129.00TL
Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) TakıÇocuklarınızın yeni doğan döneminde pusetine, bebeklik döneminde giysisine tutturabileceğiniz Biopro Baby’yi sonraki dönemlerinde kolye olarak kullanabilirsiniz.
Biopro Unix Kolye 159.00 TL
Güçlü enerji kaynağınız Biopro Unix Kolye içindeki MRET polimerin yaydığı dalgalar ile sizi elektromanyetik radyasyondan korurken, tasarımıyla şıklığınızı tamamlar, zindelik kazandırır.Biopro Unix Kolye, üstünüzde taşıdığınız sürece, hem sizi hem yakınınızda olan tüm sevdiklerinizi elektromanyetik radyasyondan korumaya yardımcı olacaktır.
Biopro Maxi 129.00 TL
Kendine özgü estetik tasarımı ile ofisinize ve evinize modern bir görünüm sağlarken, yaydığı enerjiyle sizin ve etrafınızdakilerin zinde ve enerjik olmasını sağlar.Renk:
* İnci Beyazı
* Safir Siyah
Biopro Anahtarlık. 159.00 TL
Biopro anahtarlıktaki MRET polimer’in yaydığı dalgalar arabada olduğunuz süre içinde de sizleri elektromanyetik radyasyona karşı korumaya yardımcı olacaktır.
Biopro Maxi Baby 129.00 TL
Çocuğunuzun veya bebeğinizin olduğu her yerde bulundurabileceğiniz Biopro Maxi Baby, bulunduğu alanda içindeki MRET polimerin yaydığı dalgalar sayesinde elektromanyetik radyasyon yayan her türlü cihaza karşı bebeğinizi, çocuğunuzu ve yakınındakileri korumaya yardımcı olurken çocuğunuzun sağlıklı büyümesine de yardımcı olur. Biopro Maxi Baby, pembe ve mavi renk seçenekleri sunmaktadır.
Biopro Gümüş Bileklik 129.00 TL
Biopro Life Bileklik, elektromanyetik radyasyonun zararlı etkilerinden gün boyu korunmanıza yardımcı olur.

Biopro Life Bileklik, kullanım kolaylığı sayesinde her an yanınızda olurken, tasarımı ile şıklığınızı tamamlar.
GELELİM KAMPANYAMIZA
DİLEDİĞİNİZ ZAMAN DİLEDİĞİNİZ YERDE KULLABABİLENECEĞİNİZ


  ADR  PROTECT HEDİYEMİZ...


        

ÖZELLİKLERİ;  Çevresel faktörlerin etkileri belirli bir süre sonunda bedenimizde olumsuz biyolojik değişikliklere yol açmaktadır.
Bu olumsuz biyolojik değişiklikler zaman içinde yavaş yavaş ilerlemektedir, hassasiyeti olan kişiler bu belirtilerle hemen karşılaşabilmesine rağmen genellikle bu etkiler birkaç yıl içerisinde kendini gösterebilmektedir.
Bu etkilerin bazıları;  Genel halsizlik / yorgunluk, Bağ ağrısı, Konsantrasyon eksikliği, Sinirlilik / asabiyet, Uykusuzluk  / uyku bozuklukları, Bağışıklık sisteminde zayıflama gibi gibi
Yapılan araştırmalarda* ADR  PROTECT®kullanıcılarında çevresel kirlilik kaynaklı yorgunluk belirtilerinde azalma, enerji ve dayanıklılık artışı görülebilmektedir.
ADR  PROTECT®, çevresel faktörlerin bu etkilerini telafi etmek için vücudunuzun koruyucu mekanizmasına yardımcı olabilmektedir.
ADR  PROTECT®’ in kendine özgü manyetik alanı sayesinde bedeninizin biyoenerji uyumu desteklenerek vücudunuzun akupunktur kanallarındaki enerji seviyesi dengelenebilmektedir.
Kullanıcılarda daha az baş ağrısı ve daha fazla zihinsel açıklık rapor* edilmiştir.
Tüm aile üyeleri için güvenilirdir.

Kullanımı;
Cep telefonu veya telefon kılıfı üzerine, mouse, kol saati arka kısmına, kolye üzerine, anahtarlığa,  ayakkabı tabanına, giysi cebine, cüzdan/çanta içerisine ve size yakın olan benzer yerlere yapıştırılarak güvenle kullanılmaktadır.
Bu sayede nerede olursanız olun ADR  PROTECT® tarafından sağlanan korunma etkisinden faydalanabilirsiniz.


Çekiliş Katılım Koşulları;


Şartlarımız ise şöyle;
  • Kampanyamızı blog,facebook ve twitterda duyurmanız
  • BİOPRO FACEBOOK sayfasını beğenmeniz ve profilinizde yayınlamanız.
  • BLOG SAHİPLERİ KAMPAYAYI BLOGLARINDA DUYURMALARI HALİNDE +1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANACAKTIR :)
  • http://www.albiranda.com/ adresindeki 1 ürüne yorum yapmak


  • SON KATILIM 17 EKİM http://biopro.com.tr/

24 yorum :

filiz özkan dedi ki...

bunu kazanmayı gerçekten çok isterim ve umarım kazanırımda :D
bloğum yok ama twitter da paylaştım :D

filiz özkan
arwenfiliz@hotmail.com
https://twitter.com/#!/arwenfiliz
https://www.facebook.com/profile.php?id=794719905

Damla dedi ki...

Facede beğenip paylaştım: http://www.facebook.com/sweepstakelover/posts/123170991118254
Blog: http://sweepstakelover.blogcu.com/biopro-com-tr-den-koruyucu-kampanya/11128871

Teşekkürler:)
annabell_lee_dk (at) yahoo.com

ESMANUR dedi ki...

Firmanın facede izleyicisi oldum facede firmayı paylaştım senin kampanyanıda facede paylaştım
inşallah kazanırım
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000938797944
ESMANUR
esmaenes@gmail.com

mukaddermaytar@hotmail.com dedi ki...

kampanyayı facebook ve twitterde duyurdum malesef bloğum yok sayfayı beğenip paylaştım

http://www.facebook.com/kader.maytar

http://twitter.com/#!/hrgnkmpnyrengin

Kader Maytar
mukaddermaytar@hotmail.com

ayşegül dedi ki...

ayşegül yalçın
merhaba şartlar tamam.
facem:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001742208857
twitterim: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001742208857
ayse.9872010@hotmail.com

fevzi dedi ki...

selam tüm şartlar tamam
http://twitter.com/#!/fevzikalayci
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000486592998
fevzi kalaycı
fevzikalayci@gmail.com

Halik Volkan TEKAYAK dedi ki...

Şartlar tamamdır :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1066960472

http://twitter.com/#!/sosmednet

Halil Volkan Tekayak
volkan_tekayak@hotmail.com

rukiye_klc dedi ki...

merhaba,
facede beğendim profilde yayınladım, kampanyayı duyurdum:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001701057662
twitterda duyurdum:
http://twitter.com/#!/rukiye_klc

rukiye kılıç
rukiye_klc@hotmail.com

Yüksel dedi ki...

çok güzel bir etkinlik. şartlar tamam
facemde beğeindim paylaştım
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000781534078
umarım şanslı olurum
yuksel blazer
yuksel611@gmail.com

Mehmet Avcı dedi ki...

sartlari tamamladim.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001956306462
demirdefnetwins@gmail.com
mehmet avcı

Pınar M. dedi ki...

Merhaba

Şartlar tamam sıteye uye olup yorumda bıraktım. Tsk ederım


https://www.facebook.com/Pnrsd
Pınar man
pinarlamoda@hotmail.com

firmalartanitim dedi ki...

Şartlarınızı yerine getirdim.
facede ve tweette paylaştım. ürüne yorum yaptım! fan sayfanızı beğendim! blogum yok!
face: http://www.facebook.com/rdv.sym
twwe: https://twitter.com/#!/seymakayapali
mail: seymakayapali@hotmail.com
şeyma ölmez.

firmalartanitim dedi ki...

ayrıca http://www.albiranda.com/product/137162/Yorum%20eklendi bu ürüne yorum yaptım! eklemeyi unutmuşum! :)

şehriban dedi ki...

selamlar, şartlar tamam.
kampanyayı duyurdum.
http://www.facebook.com/profile.php?id=592697178
http://twitter.com/#!/SmlYlm
http://azicikasimagrisizbasim.blogspot.com/2011/10/nilgunlu-gunler-ve-kampanya.html
facebook sayfasını beğendim ve paylaştım. siteye üye oldum (ismail2776) ve 1 ürüne yorum yaptım.
ismail yılmaz
iso_iso2776@hotmail.com

Perihan dedi ki...

selam şartlar tamam profil linkim http://www.facebook.com/profile.php?id=100001065283437
perihan uğurlu
peri6671@hotmail.com

MURAT dedi ki...

sartlar tamamhttp://www.facebook.com/profile.php?id=539066491
muratavci980@gmail.com
Murat Avcı

Adsız dedi ki...

nilgun hanim blogumda da paylastim.
http://defnedemirtwins.blogspot.com/2011/10/httpnilguncetinblogspotcom201109bioproc.html
enerboz@gmail.com
esra nazan erboz

Unknown dedi ki...

slm siteye üye oldum bu ürüne yorum yazdım http://www.albiranda.com/product/147688/Yorum%20eklendi kampanyayı duyurdum http://www.facebook.com/pelin.dmrl pelin demiral ppelin.77@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba
Biopro Facebook sayfasını beğendim ve paylaştım.
http://www.albiranda.com/ adresindeki bir ürüne yorum yaptım.
http://www.albiranda.com/product/140394/
Kampanyayı Bloğumda, Facebook ve Twitter'da duyurdum.
http://cilekliturta.wordpress.com/2011/10/12/nilgunlu-gunler-8/
http://www.facebook.com/nuyaver/posts/114008035375245
http://twitter.com/#!/nuyaver/status/124209048861163520
nuyaver@gmail.com

nuray.uzunc dedi ki...

selamlar, siteyi beğenip paylaştım http://www.facebook.com/nuray.uzunc
http://www.albiranda.com/product/150305/BATI%20accessories%20c%C3%BCzdan%2036 ürüne yorum yaptım.
Nuray Çakmak
nuray.uzunc@mynet.com

Ayşe dedi ki...

merhaba şartlar tamam facete beğendim paylaştım duyurdum http://www.facebook.com/profile.php?id=100001155014295

ayşe dokuz
aysemdokuz@gmail.com

Unknown dedi ki...

tüm şartlar tamam yorum yaptıgım ürün
http://www.albiranda.com/product/146484/Nuk%20743368%20First%20Choice%20Disney%20Biberon%20Silikon%20Emzikli%20150%20Ml
face de duyurdum
http://www.facebook.com/yaseminlival

Yasemin D. Kılınç
yasminlival@mynet.com

Nurcan dedi ki...

Merhaba
Sonuçlar ne oldu acaba??

Unknown dedi ki...

BİOPRO ÇEKİLİŞ SONUCU



Katılım listesi
1-arwen
2-damla(Sweepstake Lover)
3-damla(Sweepstake Lover)
4-ESMANUR
5-Kader Maytar
6-ayşegül yalçın
7-fevzi kalaycı
8-Halik Volkan TEKAYAK
9-KUMRAL28
10-rukiye_klc
11-Yüksel
12-Esra Nazan Erboz
13-Esra Nazan Erboz
14-Mehmet Avcı
15-Aynur Avcı
16-Pınar man
17-rdvsym
18-ismail yılmaz
19-Perihan
20-semra akdağ
21-Murat Avcı
22-pelin
23-cilekliturta
24-cilekliturta
25-nuray.uzunc
26-ayşe dokuz
27-Yasemin Lival


sonuç çoktan açıklandı :) cnm taslağa aldım kaydı :)