HOŞGELDİNİZ

7 Şubat 2014 Cuma

DELİMANO ' DAN HARİKA BİR KAMPANYA DAHA ...

DELİMANO ŞİMDİDE EN SEVDİĞİNİZ ÜRÜN OLAN SERAMİK TENCERE SETLERİNDE
HARİKA BİR İNDİRİM VE KAMPANYA YAPTI 

Ceramica Prima  3'lü Starter Set

GERÇEK İTALYAN SERAMİĞİ TENCERE SETİ
259 TL YERİNE 
SADECE 149 TL...
ÜSTELİ,K HALİL ŞAHİN İMZALI KALBİMİN İNCİSİ GÜMÜŞ KOLYE HEDİYELİ....
FIRSATI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLAYIN 






1. Sınıf Seramik Tencere Seti. Bütün Mutfaklardaki Temel Pişirme Gereçleri İhtiyacı için

Delimano, 1. sınıf mutfak gereçleri seti Prima Mega’yı gururla sunar.Bu sette, mutfakta yaratacağınız şaheserler için aradığınız her şeyi eksiksiz bulacaksınız. Bu set, pürüzsüz ve gözeneksiz yüzeyi ile sizi farklılığına ikna edecek CERAMICA® seramik kaplamasıyla fark yaratmaktadır.
Kaliteli seramik kaplama, Delimano mutfak gereçleri serisinin tamamında bulunanbir özelliktir ve sağlıklı ve lezzetli yiyecekleri, zorlanmadan hazırlamayı hedefleyen, tencereye yiyeceklerin yapışmasından nefret eden ve yiyeceklerin sulu ve lezzetli aromasını korumasını arzulayan herkes için ideal bir seçim olacaktır.
Delimano Prima Temel Seti’nde, sevdiğiniz hemen her yemek tipini pişirmenizi sağlayacak 4 adet 1. sınıf tencere bulunur:
  • 1x 24 cm çapında pilav tenceresi ve kapağı
  • 1x 20 cm çapında kızartma tavası,
  • 1x 20 cm çapında kulplu derin tencere ve kapağı

Doğal, sulu aroması korunmuş ve daha az yağlı yemeklerle, sağlıklı beslenme biçimi

Isınan seramik, yiyecekle (et, balık, sebzeler) temas ettiğinde, yiyeceklerin dış kısmını kapattığı için, seramik kaplama özellikli mutfak gereçlerinde yemek yapmak, yiyeceklerin doğal ve saf lezzetini korumaya yardımcı olur. Dolayısıyla mineraller, vitaminler ve doğal sular, kaybedilmeden yiyeceğin içinde kalmaya devam eder. Ayrıca, seramik, alüminyum malzemeyle bir araya geldiğinde, ısıyı kusursuz bir şekilde koruduğu için, yemeklerin daha düşük sıcaklıklarda hazırlanması mümkündür
Delimano mutfak gereçleri, size sulu, az yağlı ve lezzetli yiyecekleri, doğal lezzetlerini koruyarak hazırlama imkanı vermektedir!

Delimano ile yemek pişirmek için çok az miktarda yağa ihtiyacınız var

Delimano mutfak gereçlerinin en temel özelliklerinden bir tanesi, pürüzsüz, yapışmaz yüzeyidir. Bunun anlamı, yiyceklerin pişerken, tencerenin dibine yapışmayacak olmasıdır.
Dolayısıyla pişirirken çok miktarda yağ kullanmanız gerekmez: sadece bir kaşık yağ koyun, tencerenin içine yayın ve artık pişirmeye hazırsınız!

NEHİR .....HAYALLERİNİZİ ÇELİĞE İŞLEYEN MARKA....

Nehir

YILLARDIR ÇELİĞE İŞLENEN SANATIN İMZASI....
NEHİR
BU EFSANE MARKANIN KALİTESİNİ, ŞIKLIĞINI BİLMEYEN YOKTUR.
VE BENİM HERZAMAN HAYRAN OLDUĞUM İŞLEMELERİ İSE HERGÜN DAHA DA YENİLENİYOR...
İŞTE SİZİN İÇİN BENİM FAVORİ NEHİR ÜRÜNLERİM

GİZEM ÇAY SETİ

LİZBON ÇATAL KAŞIK BIÇAK SETİ
CAN& CANAN ÇAYKAŞIĞI VE TATLI TAŞIĞI SETLERİ
KEYİFLİ SOHBETLERİN TATLANDIRICISI
FİRUZE TEPSİ VE ÇAY SETİ
BU HARİKALARI DAHA AYRINTILI GÖRMEK İÇİN NEHİRİN SİTESİNE MUTLAKA UĞRAYIN

AYRICA SEVGİLER GÜNÜNE ÖZEL YARIŞMALAR KAMPANYALAR İÇİN 
NEHİR FACE FUN SAYFASINI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN :) 

4 Şubat 2014 Salı

Delimano Türkiye ' den kaçırılmayacak fırsat....


DELAMİNODAN HARİKA KAMPANYA
Ömür boyu bilenmesine gerek olmayan %100 ORJİNAL Miracle Blade Çok Amaçlı Dilimleyici Tek Bıçak, 14 Şubat 2014’e kadar ücretsiz kargo fırsatıyla ; 49tl yerine sadece 9,90TL. ÜSTELİK KAPIDA ÖDEME, TEK ÇEKİM HATTA İSTERSENİZ KREDİ KARTINA TAKSİTLE! Fırsatı yakalamak için: http://www.topshop.com.tr/index.asp?tn=productview&pid=2639697&c=160305&search=miracle%20blade

İŞTE MUHTEŞEM BIÇAĞINIZ

Kesme, doğrama ve dilimlemede kolaylık ve sadeliğin sırrı

Miracle Blade Birinci Sınıf Dilimleyici birçok yiyecek çeşidi için kullanılabilir. Miracle Blade kullanırken güç harçamanıza gerek kalmaz, yiyecekleri kolaylıkla dilimlersiniz.

Hem kalın hem de ince dilimler için

Bıçağınızı yiyeceğin üzerine hafifçe bastırın ve dilimleri uzun, düzgün hamlelerle elde edin. Bırakın Miracle Blade Dilimleyici kesme işini sizin yerinize yapsın.

Güç harcamadan etleri dilimleyin

Et kesmek gerçekten zor iştir, ama bu durum artık Miracle Blade Birinci Sınıf Dilimleyici sahipleri için söz konusu değil. Bıçağınızın ucunu hafifçe aşağıya doğru eğin ve etin liflerinin doğrultusunda düzgün ve uzun hamlelerle dilimlemeyi gerçekleştirin. Biftek, tavuk veya hindileri kesmeden once fırından çıkarark 10 ila 15 dakika dinlenmeye bırakırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Donmuş gıdaları kesmek artık çok kolay

Donmuş gıdaları bıçağınızın ucuyla kesmeye başlayın ve düzgün hatlar elde etmek adına kendinize doğru çekin. Bu şekilde devam ederek donmuş gıdaları kolayca dilimleyebilirisiniz.

Ekmek ve pastalar

Uzun, hafif ve düzgün hamlelerle işe başlayın. Pastaların şekillerine zarar vermemek için kesinlikle baskı uygulamayın. Miracle Blade Birinci Sınıf Dilimleyici pasta ve ekmekleri bu hareket sonrasında kendiliğinden düzgün bir şekilde kesebilecek keskinliğe sahiptir.
ÜSTELİK KARGODA ÜCRETSİZ...